Arama
Arama Sonuçları
Ekşioğlu'ndan görevinin ilk gününde anlamlı ziyaret
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit'ten görevi devralan Yusuf Ekşioğlu, görevinin ilk gününde Hz. Pir Şeyh Şaban-i Veli Camisinde kıldığı sabah namazının ardından ülkücü şehit Bekir Yücel, Mehmet Feyzi Efendi ve Musa Özdağ'ı kabri başında ziyaret etti.
Tosyalı firmadan müthiş icat!
Elektrikli scooter'ı güneş enerjisi ile çalışır hale getirdi, pil ömrünü 8 yıl uzattı
Osmanoğlu'ndan 15 gün sürecek 'İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'ne davet
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında, program hazırladıklarını açıkladı. İl Başkanı Osmanoğlu, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için logo tasarladıklarını ve özgün bir yüzüncü yıl marşı bestelendiğini belirtti. Osmanoğlu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da katılacağı İnebolu'dan başlayarak Ankara'ya uzanan 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nda düzenlenecek yürüyüş programının detaylarını açıkladı.
Kastamonu’da çekilmiş olan filmler
Kastamonu, Batı Karadeniz’de bulunan doğa harikası bir şehirdir. Tarihi yerleri ve cennetten köşe doğal güzellikleriyle ünlü bir şehirdir. Peki Kastamonu’da hangi filmler çekildi? Kastamonu’da çekilmiş olan filmler neler? İşte haber detayları
‘Ehliyetim var’ diye güvenmeyin! Ceza yağıyor
Motosiklet ehliyet sınıflarıyla ilgili yanlış bilgi kafalarda soru işareti bıraktı.
"100'den fazla bina selden etkilendi"
Cide ilçesinde yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Avni Çakır, ilçede 4 mahallede irili ufaklı 100’den fazla binanın selden etkilendiğini ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
TŞOF’tan ‘aşırı hız’ uyarısı!
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Yaşanacak trafik yoğunluğunu dikkate almak şart” dedi.
Yol hipnozu nedir? yol hipnozu nasıl önlenir?
Yol hipnozu nedir? yol hipnozuna karşı önlemler nedir? yol hipnozundan nasıl çıkır? tüm soruların cevapları haberimizde
"Artık uyanma vakti geldi Kastamonu"
İYİ Parti Kastamonu'da yürüyüş gerçekleştirdi. Kışla Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenen yürüyüşün sonunda İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, Kastamonululara seslenerek; "Bu memleketin siyasetçileri, bu memleketin yenilikçileri nerede? Bunlar doksan beşinci rüyayı mı vuruyorlar? Uykudalar mı acaba? Uyanma zamanı geldi de Kastamonu" ifadelerine yer verdi.
Maranki’den dikkat çeken yazı: ‘Dikkat petrol çıkabilü Kastamonu!'
İnebolulu yazar Ahmet Maranki, Kastamonu başta olmak üzere bölgedeki enerji potansiyeli hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı yazdı.
Kastamonu'da o köy su altında kaldı!
‘HABER VERİLMEDEN BARAJIN KAPAKLARI KAPATILDI’ İDDİASI…
Selzede köprü 5. kez yıkıldı
Çatalzeytin ilçesinde havaların ısınması sonucu kar sularının erimesiyle çayda su seviyesi yükseldi. 11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketi sonucu yıkılan köprü, beşinci kez yıkılarak kullanılamaz hale geldi.
6 yılda 9 milyon araç geçti
İç Anadolu Bölgesini Karadeniz’e bağlayan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde 6 yılda 9 milyon araç geçiş yaptı. Ekonomiye 750 milyon liralık katkı sağlayan Ilgaz Tüneli sayesinde, yaklaşık 3,5 saatte geçilebilen Ilgaz Dağı, 30 dakikada aşılıyor.
Tesla-Togg rekabeti ilk çeyrekte başlıyor
Elon Musk’ın elektrikli otomobil markası Tesla, Türkiye’de Togg’la aynı dönemde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Model Y Berlin’den, Model 3 Şanghay’dan gelecek. Doğuştan elektrikli olan ve sadece online satılacak iki markadan Tesla’nın rekabette en büyük kozu marka gücü, Togg’da ise yerlilik ve vergi avantajı olacak.
Kastamonuluların Gönül Birliği
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, Kastamonuluları ağırladı. Programa; AK PARTİ Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan,AK Parti Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Bıyıklı, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar katılım sağladı. ‘Birlikte daha çok güçlüyüz’ sloganıyla yola çıkan Kastamonulular, 2 ayda bir Küçükçekmece İlçe Başkanlığında kahvaltılı programlarda bir araya geliyor.
“Ne zaman baksam hüzünleniyorum”
11 Ağustos 2021 tarihinde sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel sularına dayanamayarak yıkılan Ölçer Apartmanı'nda 6 yakınını kaybeden İlyas Karaali; “Ezine Çayı'na ne zaman baksam hüzünleniyorum” dedi.
TESK'ten trafik uyarısı
Okulların kapanmasıyla tatil yolculuklarının başlaması üzerine açıklamalarda bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Tatile gitmek için okullarının kapanmasını bekleyen ebeveynler seyahatlerinde trafik kurallarına uymalı kazalara en çok sebebiyet veren kör noktalara dikkat etmeli. Sevdiklerimizle geçireceğimiz güzel tatiller için onları korumaya trafikte başlamalıyız” dedi.
“Potansiyel heyelan ve sel afeti haritası oluşturulmalı”
Cumhuriyet Halk Partisi Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Kastamonu İl Başkan YardımcısıMelahat Karahasanoğlu, küresel iklim değişikliği nedeniyle ortaya çıkan yağış rejimindeki düzensizlikten kaynaklı heyelan ve sel afetinde artış yaşandığına dikkat çekti.
Karla mücadelede büyük özveri
Kastamonu’da 1 haftadır etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında İl Özel İdaresi ekipleri, karla kaplı yolları açık tutabilmek için zorlu coğrafyada mesai gözetmeksizin karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Uzun yol dilencileri suçüstü yakalandı!
Şehir merkezlerinin ardından uzun yol dilencileri de ortaya çıkmaya başladı. Bozkurt yolunda yol kenarına ateş yakarak dilencilik yapan üç kişi yakalandı.
Selzedelere berberlerden örnek hizmet
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da afet bölgesinde evlerini kaybeden ya da kullanılamaz halde olan vatandaşların geçici olarak yerleştirildiği Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan afetzedelerin kişisel bakımları yapıldı